In het hart van de muziek...

Musicus (internationaal), viool en saxofoon.
Celeste Cresswell heeft zeer uiteenlopende werkzaamheden in de muziek. Zo geeft ze zowel individueel als in groepsverband viool- en saxofoonles en heeft ze regelmatig studio projecten en muziekprodukties.
Celeste ontwikkelt haarzelf voortdurend; ze maakt een levenslange reis met muziek door haar liefde voor de muziek met u te delen.

Violiste en Saxofoniste

Celeste Cresswell is geboren in Johannesburg, Zuid-Afrika. Na een vroege interesse in muziek, behaalde zij een bachelor in Muziek opvoedkunde aan de Universiteit van Pretoria. Celeste werkte van 1995-2005 als uitvoerend musicus bij het Zuid-Afrikaanse Luchtmacht Orkest, waar ze optrad in verschillende ensembles maar ook als soliste. Tijdens haar verblijf in de Verenigde Staten, was ze betrokken bij diverse muzikale


projecten, variërend van Big Band Jazz optredens, sessie werk als altsaxofonist, Blues optredens als bariton saxofonist en opname voor en het uitvoeren van een Indy Folk Rock band als altsaxofoniste en violiste.

Momenteel speelt Celeste in een kamerorkest (NAKO) die symfonische werken uitvoeren in Amsterdam en in het Muziekcentrum voor de omroep. Daarnaast geeft ze samen met Joep Lans huiskamerconcerten.

Media

Filmpjes: Tea for Two

Foto's: Fotogallerij

Social Media:

Facebook logo Join me on Linkedin logo